Over kosten verlagen, de mensen achter tariefchecker en onze partners.

 

Iedereen wil graag zijn vaste kosten verlagen.

 

www.tariefchecker.be is een Belgische website die in drie stappen duidelijkheid brengt in de energieleveranciers en hun tariefformules. Met Tariefchecker is het veranderen van leverancier gemakkelijk.

 

Als specialisten helpen wij gezinnen en kleine bedrijven om volgens hun profiel objectief de juiste keuze te maken. Nu en in de toekomst.

 

Zo ben je er zeker van dat je altijd goed zit.

 

De mensen achter tariefchecker

 

Tariefchecker werd opgericht door Dimitri O in 2013, als vervolg op zijn carrière als product manager bij een van de kleinere leveranciers. In 2014 werd de ploeg versterkt door Michaël Cambron, Nicolas Herinckx en Antoine Herinckx. Zij hebben met z’n drieën Trinergy opgericht, energiemakelaar voor B2B en syndici.

 

Samen hebben we zo meer dan 15 jaar ervaring in de energietarieven en energiemarkten. Meer info over ons vind je op onze team-pagina.

 

Zusteronderneming Trinergy voor B2B en syndici

 

Michael, Nicolas en Antoine hebben in 2009 Trinergy opgericht, een energiemakelaar voor bedrijven en onze B2B-afdeling. Met Trinergy zijn we gespecialiseerd in oplossingen voor gebouwenbeheerders en syndicussen. Woon je zelf in een appartementsgebouw of beheer je appartementsgebouwen en wil je graag weten wat wij voor jullie gebouw kunnen betekenen, neem dan hier contact met ons op.

 

Wij zijn steeds op zoek naar partners

 

Omdat energie onze expertise is, is dat de eerste pijler van TariefChecker die volledig is uitgewerkt. In de loop van 2014 willen we naast de energiemodule ook een vergelijker voor telecomproducten, bancaire producten, verzekeringen enzoverder opzetten. Is het een belangrijke kost in een gezinsbudget en kun je kiezen tussen verschillende aanbieders? Dan hoort een vergelijker thuis op tariefchecker.be.

 

Heb je zelf een suggestie, of ben je zelf expert in een van onze toekomstige domeinen, aarzel dan vooral niet ons te contacteren.

 

Heb je zelf een website over energie, en lijkt een eigen vergelijker je wel wat? Wij kunnen de vergelijker ontdubbelen en met jouw logo op jouw website hosten. Ons contacteren kan je hier

 

Meer informatie over mijn persoonlijke achtergrond vind je op  Linkedin

 

Beste groeten,

 

Dimitri

 

Oprichter en zaakvoerder

 

 

 

www.tariefchecker.be | www.veriftarif.be | www.trinergy.be